Take a fresh look at your lifestyle.

Top 5 invenții din anul 2016

4

 • Plasturele anti-tânțari Kite. Ar fi o soluție inclusiv pentru faptul că la fiecare 30 de secunde un copil moare de maladie, care este transmisă prin mușcătura de țânțar. Acest plasture are cel mai rapid rezultat anti-țânțari. Substanţa cu care este impregnat acest plasture vizează receptorii senzoriali ai ţânţarilor, dezorientându-i şi oprindu-i să mai muşte oamenii.
 •  

  1. Airbag-ul pentru bicicliști. Hovding este primul airbag din lume pentru ciclişti care poate salva viața acestora în caz de accidente. Acesta are senzori care depistează mișcarea și reacționează în cazul unui accident. Capul și gâtul ciclistului este protejat de un guler care se umflă într-o zecime de secundă.

   

  1. Parapetul rotativ anti-accident. Acest parapet este creat pentru a face drumurile mai sigure și are semnalizare nocturnă. De asemenea, are capacitatea de a crea energia de impact în energie rotativă, putând să reducă viteza autoturismului până la punctul zero și îl depărtează de parapet. Acest parapet poate devia un autoturism sau chiar un camion înapoi pe drum, fiind o invenție necesară care face ca drumurile să fie mult mai singure decât înainte de utilizarea acestuia.

   

  1. Lifestraw. Este un dispozitiv de filtrare a apei, pentru a o face potabilă; care poate filtra până la 1000 de litri de apă, omorând 99,9 % din bacteriile din apă. Acest produs poate fi rezolvarea problemei mondiale de lipsă de apă potabilă. Acesta filtrează apa pe măsură ce aceasta este băută, ceea ce înseamnă că purifică și cele mai murdare surse de apă.

   

  1. Lasoul instalat pe maşinile de poliţie pentru a bloca roata răufăcătorului. Este format din curele rezistente, instalate pe bara de protecţie a maşinii de poliţie, care se extind pe roata din spate a maşinii vizate, efectuând o oprire controlată. Această invenție este inspirată din filmele cu cowboy, și adaptată. Lasoul se instalează pe maşinile de poliţie cu scopul de a opri maşinile răufăcătorilor și este practic, un ham mobil care previne cursele nebune de maşini.

   
   
   
   
  Sursa: Realitatea.net
  Sursa Foto: PUBLIKA .MD]]>

  Cmentariile sunt închise

  Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult