Take a fresh look at your lifestyle.

Un câine vagabond a fost găsit transportând pui de pisică abandonați pe marginea drumului

183

     Dacă există ceva în această lume care ne încălzește inima zilnic fără să obosească, atunci ei sunt cu siguranță cei mai prețioși prieteni ai noștri, ființele cu patru picioare. Și din toate acestea, câinii pot fi considerați probabil cele mai cu suflet animale din toate. Acest câine drăguț a dovedit-o încă o dată, în ciuda faptului că a a stat în frig; el însăși nu a ezitat și a continuat să-și împărtășească căldura cu cinci pisici abandonate.

     Acest câine adorabil a fost găsit săptămâna trecută păzind și păstrând cinci pisoi la marginea drumului din Ontario, Canada. Nu se știe dacă pisoii au fost aruncați de om sau au fost abandonați de pisica lor mamă, dar este sigur că mama lor adoptivă nu este cu siguranță atât de nepăsătoare. Toate cele șase animale sunt acum îngrijite de Pet And Wildlife Rescue, după ce un cetățean cu suflet bun a informat adăpostul despre ele.

     Câinele a fost numit Serenity de către lucrătorii de la adăpost și este estimat să aibă aproximativ 2 ani și încă mai are energia copilărească în el. Serenity „poate fi destul de înflăcărată și trebuie învățată câteva maniere”, au spus muncitorii de la adăpost, dar au confirmat imediat că lucrează deja la asta. Deși s-a dovedit a fi o mamă destul de bună și, cu siguranță, nu are o problemă cu pisicile, personalul de la adăpost spune că probabil ar fi mai bine într-o casă fără copii mici în ea. Dar ea nu este pregătită să meargă la noua ei casa , întrucât urmează să fie testată pe 3 decembrie.

     În timp ce oamenii se întreabă de ce adăpostul nu renunță la Serenity pentru adopție, împreună cu pisoii cu care a fost găsită, personalul adăpostului a spus că pisoii nu sunt suficient de mari pentru a fi pe cont propriu. Dar acesta nu este un motiv pentru a amâna găsirea unei case pentru totdeauna, deoarece unii oameni sunt deja pregătiți să o iubească! Sperăm că toți cei șase vor ajunge în case iubitoare și nu va mai trebui să înghețe niciodată pe marginea drumului!

(sursa&foto:boredpanda)

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult