Take a fresh look at your lifestyle.

Un leu, un urs și un tigru, trăiesc de 15 ani împreună fericiți

282

Am văzut foarte multe prietenii între animale care nu erau foarte normale cum ar fi câini si elefanți, pisici și vulpi . Cu toate acestea, nimic nu se compară cu acești trei prieteni – un urs negru american, un leu african și un tigru din Bengal – care trăiesc împreună în armonie. Această prietenie neobișnuită durează de foarte mult timp .

Ursul Baloo, Leul leu și Shere Khan tigrul au petrecut ultimii 15 ani coexistând pașnic la Adăpostul de animale Noe’s Ark din Georgia. Cunoscute sub numele de BLT, aceste animale adorabile au fost salvate în 2001 de la subsolul unei case din Atlanta, în timpul unui atac asupra unor traficanți făcut de poliție. Au fost salvați dintr-un caz sever de abuz de animale – păstrați la subsol în condiții groaznice, iar Baloo a trebuit să aibă o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta un ham care nu fusese ajustat pe măsură ce crescuse. Aceasta a fost singura dată când trio-ul celor mai buni prieteni a fost separat vreodată, și de atunci au petrecut fiecare zi fericiți împreună.

Baloo este un urs negru american, Leul este un leu african și Shere Khan este un tigru din Bengal.

Venind de pe trei continente diferite, astfel de animale nu s-ar întâlni niciodată în sălbăticie.

Au început viața într-un mod îngrozitor, dar acum se bucură împreună de un destin fericit.

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult