Take a fresh look at your lifestyle.

Un om construiește o bibliotecă pentru fiecare câine din parc

28

     Este ușor să faceți câinii fericiți. Încercați să le oferiți ceva delicios, o jucărie sau o frecătură bună pe burtă . Dar știți ce probabil majoritatea câinilor iubesc cel mai mult? Bastoanele! Oricât de mic sau de mare, caninii nu pot doar să treacă pe lângă o bucată bună de lemn fără să o apuce. Cea mai bună parte despre bastoane? Sunt suficient de rezistente și nu se mestecă repede, sunt ușor de transportat și atât de distractive când proprietarul le aruncă. Dacă ați văzut vreodată un câine cu un băț, veți ști exact cât de fericit îi face.

      Unui proprietar de câine în vârstă de 59 de ani, pe nume Andrew Taylor, i-a venit o idee originală. Cu alte cuvinte, emoția câinelui său pentru bastoane i-a adus o idee interesantă. Omul priceput a decis să creeze o „bibliotecă de bețe” și să o plaseze în parc, astfel încât toți câinii locali să poată împrumuta un băț cu care să se joace. „Câinele nostru Bella a devenit un iubitor al bățului „, a spus fiica lui Taylor, Tayla.

    Bărbatul care locuiește în Kaiapoi, Noua Zeelandă, a strâns destul de multe bețe după ce a tuns copacii din curtea sa. El le-a șlefuit pentru a le face netede și perfecte pentru câini, apoi a procedat la crearea unei cutii pentru a pune crenguțele. El a gravat cutia cu „Stick Library” încurajând oamenii să le înapoieze odată ce câinele lor termină joaca. „Tata a decis să-l numească biblioteca de bastoane „, a explicat fiica lui Taylor. După ce cutia a fost introdusă în parc, Tayla a invitat oamenii să participe la o întâlnire pentru a încerca noua cutie. Au apărut aproximativ 50 de persoane cu animalele de companie.

Deci iată cum o idee simplă poate fi benefică pentru comunitatea iubitorilor de animale.

Sursa foto:  Caters

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult