Take a fresh look at your lifestyle.

Vise pe pânză. Dimitra Milan.

1.593

Celestial Transit[/caption]

Peste tot în jurul meu e culoare, o explozie de culori care mai de care.. Oare voi visați în culori? Ei bine  Dimitra Milan sigur o face. Pe ea o vizitez cel mai des în vis și o rog să mă prezinte pe pânză, vouă, oamenilor.. Eu sunt o ființă din lumea viselor, sunt prietenă cu tot felul de creaturi, care există și aici, la voi … Prieteni îmi sunt și pământenii, dar cea mai draga mi-e Dimitra. Pentru ea sunt o fată frumoasă, cu ochi verzi și buze pline..uneori sunt ea, alteori sunt tu.. experiențele sunt fără de sfârșit, precum imaginația, așa că ajung mereu în alte lumi. Dacă priviți cu atenție, de cele mai multe ori cunt înconjurată de animale prădătoare, și pornim împreună într-o aventură supranaturală..dar să vă spun un secret : acești prădători sunt blânzi, ca niște simboluri ale sentimentelor noastre. Relația pe care o creez cu aceste animale, e ca o conversație cu tot ceea ce este, cu divinitatea ce ne-a creat.
„Vreau ca arta mea să inspire oamenii și să-i facă să simtă că totul este posibil. Să-i ajute să ințeleagă cine sunt ei cu adevărat și cum pot realiza tot ce își propun”

Dimitra Milan

Dimitra este o tânără artistă de 15 ani din Arizona. Și-a dezvoltat stilul și abilitățile de la o vârstă foarte fragedă, la Institutul de Artă fondat de părinții ei. Misterios și suprarealist, Dimitra se exprimă printr-o abundență de culoare și design puternic. Lucrările ei reflectă o lume a viselor în care ființe fragile coexistă armonios cu ființe de temut.
Asta spune biografia ei.. dar vă spun, ea este pământeana mea preferată, nu doar pentru că mă pictează cel mai frumos, într-un mediu în care mă simt minunat, ci și pentru că lucrările ei ajung în mare parte la organizații non-profit, la licitații caritabile, luptând astfel cu traficul de carne vie, sau susținând o organizație ce ajută copii cu cancer.
Când nu este prinsă de pictură, Dimitra călătorește în Hawaii, sau călărește prin împrejurimi.
Eu îi sunt tot tipul alături, dar în vis călătorim împreună, alergăm cu meduzele pe crestele munților sau  ne împrietenim cu lupii printre nori! Peste tot e numai culoare, și ne bucurăm împreună de fiecare sentiment ce ne trece prin suflet!
Mai vin și prin visele voastre.. trebuie doar să fiți mai atenți și poate vom zbura împreună printre stele..între timp, vă invit să deschideți ușa aventurii, frumuseții, prădătorilor, artei și iubirii.  L
ucrările Dimitrei, poate vă inspiră și vă alegeți următoarea destinație!
Vă las acum, ne vedem în vis!
Nu uitați-totul este posibil!

Steadfast Heart
Where Eagles Soar
Calling me softly

 

Breath of Light

sursă de inspirație : www.dimitramilan.com]]>

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult