Alege sexul si puterea si faima!

Publicat în categoria Dezvoltare Personală

1.457 vizualizari

Dar Adevar va spun Eu voua: iubiti, iubiti, iubiti, lucrurile pe care le doriti, pentru ca dragostea voastra pentru ele este cea care le atrage catre voi. Aceste lucruri formeaza insasi viata. Cand le iubiti, iubiti viata! Cand declarati ca le doriti, anuntati ca alegeti tot binele pe care viata vi-l poate oferi! Alegeti deci sexul – tot sexul pe care-l puteti obtine! Si alegeti puterea – toata puterea pe care o puteti aduna! Si alegeti faima – toata faima la care puteti ajunge! Si alegeti succesul – tot succesul pe cre-l puteti capata! Si alegeti victoria – toata victoria pe care o puteti trai ca experienta!

Dar nu alegeti sexul in locul dragostei, ci ca pe o sarbatorire a ei. Si nu alegeti puterea asupra altora, ci puterea impreuna cu ei. Si nu alegeti faima ca pe un scop in sine, ci ca pe un mijloc de a ajunge la o finalitate mai inalta. Si nu alegeti succesul in detrimentul altora. Si nu alegeti victoria cu orice pret, ci victoria care nu-i costa nimic pe ceilalti, ba chiar le aduce si lor un castig.

Dati-i inainte si alegeti preamarirea celorlalti, dar considerati-i pe toti ca pe niste fiinte asupra carora voi va puteti revarsa intreaga preamarire, si faceti-o! dati-i inainte si alegeti sa fiti mai buni – dar nu mai buni decat altii, dar mai degraba, mai buni decat ati fost inainte. Dati-i inainte si alegeti sa aveti mai mult, dar numai pentru ca, in felul acesta, sa aveti mai mult de daruit. Si, da! Alegeti sa stiti cum si sa stiti de ce – astfel incat sa puteti impartasi cu ceilalti toata cunoasterea voastra.

Si mai presus de orice, alegeti sa il cunoasteti pe Dumnezeu.

Extras din: Neale Donald Walsch – Conversatii cu Dumnezeu 

Sursa foto: Alex Grey

Din aceeasi categorie:

  • 10 obiceiuri care te impiedica sa fii fericit
  • Suntem eroi fara sa stim
  • Crezul parintelui