AUM

Publicat în categoria Dezvoltare Personală

967 vizualizari

Fiecare atom, orice organism, întraga planeta, infinitul cosmic … VIBREAZĂ.

Toate diferentele, pe care le percepem fizic între obiectele aparent individuale, se de datoreaza frecventei vibratorii diferite. Un măr e un măr și o floarea e o floare, pentru ca fluxul vibratoriu se onduleaza dupa diferențele formelor lor energetice, până și numele fiecarui obiect individual rezonează vibratoriu cu obiectul în sine.

Toate cuvintele sunt energii cuantificate la nivelul campului mental, fiecare cuvant indică o separare, o granita între obiecte, fiecare cuvant exprima și rezonează cu un singur act manifestat.
Exista un cuvant care nu separă nimic, frecvența lui vibratorie cuprinde taramul fara granițe, conștiința universală, similaritatea contrariilor, infnitul neconceptualizat; simplu…”AUM”, numele lui Dumnezeu în limba Adamică.

Dacă meditezi în tăcere, poti auzi sunetul „Aum” în interiorul tau. Întreaga creație a aparut din sunetul „Aum” . Este sunetul primordial sau sunetul universal prin care tot universul vibrează. „Aum” mai înseamnă și chemarea celei mai înalte energii. Acest sunet divin, are puterea sa creeze, sa susțină și să distrugă, să dea viața și miscare la tot ce există.

Se spune ca la început a fost Cuvantul Suprem si Cuvantul a creat tot ce exista . Acel cuvant este „Aum” .

Din aceeasi categorie:

  • 10 obiceiuri care te impiedica sa fii fericit
  • Suntem eroi fara sa stim
  • Crezul parintelui