Take a fresh look at your lifestyle.

Mesaj pentru Acum

275

Vreau să știi că întotdeauna ai dreptate. Fie că crezi că ceva devastator se va întâmpla și fie că crezi în ceva miraculos. Adesea îți place să fii surprins, să primești ceva la care nu te așteptai.

Deși Universul se joacă cu forma, întotdeauna nu te va surprinde. Pentru că Universul ești Tu. Cum ai putea fi surprins de ceea ce găsești în rucsăcel atunci când îl deschizi, dacă tu ești cel care a gândit și pus totul în el? Încetează jocul de-a naivitatea. Pentru că ești multe lucruri și dintre toate care nu ești, acesta este unul.

Vreau să știi că meriți să ai încredere în tine, în aspirațiile tale, în planuri, visuri, dureri și plăceri. Toate sunt jocuri menite să te îndrume spre Tine. Nu nesocoti nici una dintre aceste minunate ustensile. Ești capabil chiar de mult mai mult de atât și crede-Mă că dacă nu ți-ar mai fi teamă, la figurat, ai rămâne cu gura deschisă. Practic ai trăi ca un căscat. Pentru că minunăția acestei vieți nu te poate lăsa altfel.

Ești aici cu un scop, care este perfect. Ești la fel de minunat ca tot ce se întâmplă. Nu Îmi spune că nu este minunat ceea ce ți se întâmplă. Dacă crezi asta atunci explică-Mi te rog, de ce prin puterea nemărginită de creație pe care ți-am pus-o la dispoziție și cu toate variantele infinite, ai alege să creezi chiar ceea ce experimentezi.
Ai ales cu mare grijă ce trăiești. Dacă asta ai ales înseamnă că asta ți-a trebuit. Respectă acest lucru. Savurează-ți călătoria și învață să o faci cât mai plăcută în drumul ei spre inimă.

Creează armonios, creează ceea ce vrei. Ți-am lăsat ustensila minunată a creației, numită imaginație. Prin ea îți manifești intenția. De ce ai folosi-o pentru scenarii care de care mai întunecate, care se creează mai apoi, dacă nu asta îți dorești?

Desigur, nu judeca modul în care lucrurile se așază în viața ta, au și ele niște scopuri și legi nescrise, care se află în existența lor și pe care le respectă întocmai. Nu judeca răul care vine odată cu binele și nici binele care vine odată cu răul. Desigur că nu le vei putea separa.

Momentan acestea îți sunt calea până înveți punctul de echilibru dintre cele două, astfel încât nu le vei mai putea separa. Dar până atunci observă-le.

Lumea poate învața răul prin intermediul binelui. Amintește-ți perioadele fructuoase ale planetei și modul în care în mijlocul lor, pe unii i-au mâncat degetele să creeze câte ceva tocmai datorită acelei perioade și astfel au rezultat catastrofele.

Verbal, preferați acest mod de a învăța, (deși practicați prea conștient) și fiecare, subiectiv fiind, va spune că acea perioadă a fost bună sau rea. Răul se deosebește de bine doar prin intermediul persoanei care îți va spune opinia ei despre ele și fiecare persoană va avea alte păreri.
Fiecare are opinia lui despre ce înseamnă rău sau bine.

Există, de asemenea, posibilitatea de a învăța binele din mijlocul perioadelor întunecate. Ignorați, în general, faptul că lumina își arată cel mai bine puterea în mijlocul întunericului.
Focusați pe frică, faptic, pare că aceasta este metoda voastră favorită de a învăța. Și astfel vă folosiți puterea creatoare prin a vă face scenarii care de care mai întunecate, care vă vor fi mai apoi realitate. Pentru că în străfundul ADN-ului vostru știți că răul este purtător de bine. Eu nu judec nici una dintre aceste metode, Eu le-am creat. Le experimentați inevitabil pe amândouă prin rotație, pentru că una din cealaltă purcede.

Fiți conștienți de ceea ce creați. Luați de pe raft exact ceea ce vreți să cumpărați, prin a vă folosi imaginația exact pentru rezultatele dorite. Este important ca deciziile voastre să fie luate din postura în care va simțiți confortabil, fără temeri.

Vreți să vă fie bine? Vedeți bine în jur, oferiți-vă binele vouă în primul rând, fiți bine, oferiți-vă stabilitate și sănătate, prin recunoștință. Savurând viața, corpul și toată experiența pe care acestea vi le oferă în toate gamele posibile și imposibile, înseamnă să celebrați viața. Fiți conștienți de voi.

Oferiți-vă pace în inimă și vă asigur că pacea vă va urma și în realitatea experimentată în planul numit, de către voi, fizic. Sau experimentați panica, dacă această realitate preferați. V-am spus că Eu nu judec nici una dintre aceste căi. Prin ele se manifestă voia Mea, creația Mea divină și perfectă la care luăm cu toții parte. Sunteți cocreatorii Mei, deopotrivă cu Mine, dar pentru numele lui Dumnezeu, adică al Meu, observați asta.

Sursa: Puf de Aripi, Delia Alina Jura

Sursa Foto: Facebook

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult