Take a fresh look at your lifestyle.

Cel mai mare enterteiner al lumii, ROBBIE WILLIAMS, va avea un show incredibil la UNTOLD 2019

50

“Chiar dacă trăim niște vremuri ale dezbinării, Untold își propune să creeze o lume magică, a diversității. În acest an suntem bucuroși să dezvoltăm și mai tare această diversitate și să oferim fanilor Untold, dar și fanilor altor genuri muzicale să descopere această lume magică Untold. Suntem bucuroși să aducem la Cluj cel mai tare entertainer al lumii, artistul care a vândut peste 6 milioane de bilete într-o singură zi și a intrat în Cartea Recordurilor. Este un show special pentru că în Europa are doar 3 spectacole și unul este la Untold”, a declarat Bogdan Buta, director UNTOLD.

Potrivit reprezentanților UNTOLD, echipa lui Robbie Williams s-a arătat foarte încântată de partea logistică a festivalului, pe care au considerat-o cu multe peste nivelul altor festivaluri din lume.

Untold are loc la Cluj-Napoca în perioada 1-4 august, fiind vândute deja 60.000 de abonamente.

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult