Take a fresh look at your lifestyle.

Această fetiță de șase ani strânge bani pentru cauza focurilor australiene ajungând la peste 250 de dolari în 10 zile

79


Mulți oameni încearcă să ajute Australia, s-au făcut milioane de donații din întreaga lume. Unul dintre milioanele de donatori este Owen Colley, un tânăr de șase ani din Statele Unite, Massachusetts, care creează mici koala de lut pentru a strânge bani pentru Australia.

Owen ia argilă gri, albă și neagră pentru a crea o koala drăguță în mai puțin de patru minute. Pentru fiecare miniatură vândută, părinții săi fac o donație către Wildlife Rescue South Coast, care ajută animalele din New South Wales. Owen a reușit să strângă peste 250 de dolari în 10 zile!
„Ca atât de mulți dintre noi, când Owen a auzit despre focurile de tufă din Australia, a fost devastat. El a plecat și a desenat o imagine despre care ne-a spus mai târziu că este „o dorință pentru Australia” – era o imagine a unui koala, a unui cangur, a unui dingo și a ploii. Am vrut să-i oferim o conexiune cu povestea tristă a animalelor din Australia, astfel încât să nu se simtă neputincios. Este un mare iubitor de animale și creează caractere de lut pentru o perioadă, așa că împreună am gândit o creație – koala de lut – apoi am oferit-o prietenilor ca „mulțumesc” pentru donațiile pentru animalele afectate de focul de tufă ” a declarat mama lui.
Părinții au postat pe Instagramul lor privat despre această inițiativă cu un obiectiv de 1.000 de dolari. Mai târziu, bunica lui Owen a împărtășit această poveste unui ziar local: „Știind că comunitatea noastră locală dorește să doneze, am creat o campanie GoFundMe cu un obiectiv și mai ambițios de 5.000 de dolari. Și atunci a început povestea unui băiețel care face lucruri mari, a început să-și facă drum în toată lumea. ”
Au mai rămas încă vreo 3000 de koala de făcut. „Împreună, putem face o mare diferență și sperăm că koala de lut servește ca memento în fiecare zi”, a adăugat entuziasmată mama lui Owen.

Sursa, foto: bored panda, littleclaykoalas

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult