Take a fresh look at your lifestyle.

Animale rănite în incendii, hrănite de soldații australieni

60


În timpul incendiilor devastatoare care au distrus mii de acri încă din septembrie anul trecut, mai multe forțe majore și-au combinat forțele . Armata australiană s-a alăturat pompierilor pentru a lupta și a opri incendiile în care foarte multe animale sălbative și-au pierdut viața. Soldații s-au oferit voluntari și pentru a ajuta la îngrijirea multor koala care și-au pierdut habitatul – singura lor sursă de hrană.

Imaginile încărcate pe pagina de Facebook a armatei australiene arată bărbați și femei din forțele de asistență de urgență din Regimentul Australiei de Sud și Tasmania care au grijă și hrănesc urșii koala pentru a se asigura că obțin suficienți nutrienți și îngrijire după experiența lor traumatică înainte de a fi salvați.

Alături de urșii koala

Folosindu-și timpul de odihnă, soldații s-au oprit în Parcul Wildlife Cleland din Australia de Sud pentru a ajuta urșii koala traumatizați ,înainte de a se întoarce pe dealurile Adelaide. Fotografiile arată compasiunea soldaților obosiți în luptă și realitatea devastatoare a incendiilor care au decimat populația koala. Koala poate fi curând clasificată ca specie pe cale de dispariție, după ce mii au pierit în incendii. Se estimează că 80% din koala de pe insula Kangaroo au pierit singuri în focurile masive.

Multe centre de salvare și reabilitare a animalelor au nevoie disperată de fonduri pentru echipamente medicale și medicamente. Conform ministrului Mediului, Sussan Ley, populația koala a avut un „impact extraordinar” ca urmare a incendiilor. Un pachet de finanțare de 50 de milioane de dolari a fost activat pentru a ajuta populațiile de animale afectate de incendii.

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult