Take a fresh look at your lifestyle.

Canabisul, ingredient legal pentru mâncare

70

Canabisul este noul ingredient folosit în mod legal într-un restaurant din Hollywood, Statele Unite ale Americii. Acest loc a devenit unul dintre cele mai vizitate restaurante din regiune în ultima vreme, potrivit Forbes.

În  anul 2018 California a făcut un pas uriaș prin legalizarea consumului de canabis în spații private în scop recreațional. Desigur , consumul de canabis în spații publice nu este permis. Regiunea West Hollywood a obţinut, printr-o ordonanţă din anul 2017, posibilitatea de a acorda licenţe afacerilor privind utilizarea plantei pentru consum. Acest restaurant a avut norocul să fie singurul care primește licența pentru folosirea canabisului, dintre 300 candidați. „Un loc public pentru consumul de canabis a fost un pas firesc pentru Lowell Herb Co. Pentru noi, acest lucru reprezintă sfârşitul prohibiţiei canabisului în California. Acest restaurant reprezintă un moment istoric în lupta privind normalizarea consumului plantei în ţară. Vrem să ne asigurăm că facem lucrurile corect şi că oferim un exemplu bun în industrie. Ne simţim onoraţi că am deschis acest drum”, a declarat directorul general al companiei Lowell Herb Co, David Elias, pentru Forbes.

 Acest proiect a fost unul foarte costisitor si a costat aproximativ 3 milioane de dolari, dar efortul a meritat. Aceasta companie a avut parte de investitori care i-a ajutat la obținerea licenței. Printre aceștia se numara vedete cum ar fi Miley Cyrus, Chris Rock, Mark Ronson şi Sarah Silverman.

  Locurile în restaurant pot fi rezervate cu 30 de zile în avans. Cei cu  vârsta sub 21 de ani nu pot consuma canabis în acest restaurant.

Sursa, foto: Forbes, Wonho Frank Lee

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult