Take a fresh look at your lifestyle.

Un astronaut afirmă că extratereștrii există

72

Potrivit primului britanic care a intrat în spațiu, Dr. Helen Sharman, extratereștrii există și chiar ar putea fi posibil ca aceștia să fie printre noi pe Pământ. Sharman a vorbit recent cu Observer Magazine despre convingerile sale despre posibilitatea altei vieți inteligente din univers și a avut câteva lucruri foarte surprinzătoare de spus.

Sharman a considerat că extratereștrii ar putea exista chiar și printre noi, dar poate sunt doar invizibili pentru simțurile noastre.

„ Vor fi ca tine și cu mine, compuși din carbon și azot? Poate nu. Este posibil să fie aici chiar acum și pur și simplu nu îl putem vedea ”, a explicat Sharman. Extratereștrii nu au fost de fapt punctul principal al interviului, ci mai degrabă, a fost o discuție despre cariera și experiențele ei ca prim britanic în spațiu.  Sharman este în prezent un chimist, care lucrează la Imperial College din Londra și a fost recunoscută pe lista de onoruri pentru Anul Nou 2018. Și în mai 1991, Sharman a călătorit în stația spațială sovietică Mir, devenind primul britanic care a făcut călătoria în spațiu.

Fostul om de știință al NASA, Gilbert Levin, a publicat recent un articol de opinie despre faptul că au fost descoperite dovezi despre viața extraterestră pe Marte în anii ’70. Gilbert Levin a lucrat cu NASA la misiunile vikinge pe Marte, iar acesta susține  că au fost găsite dovezi de viață pe Planeta Roșie în timpul acestor misiuni. Probele prelevate de pe solul de pe Marte în timpul acestor misiuni s-au dovedit ulterior conținând compuși organici. 

Levin spune că NASA ar fi trebuit să urmărească și să efectueze mai multe cercetări asupra acestei descoperiri incredibile, dar agenția spațială a ajuns la concluzia că au găsit doar o „ substanță care imită viața, dar nu și viață ”.

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult