Take a fresh look at your lifestyle.

Un grup de ingineri au dezvoltat o proteză revoluționară care este rezistentă la apă

6

     Majoritatea oamenilor se încadrează într-una din cele două categorii: Cei dintre noi care avem oase fragile care par să se rupă de fiecare dată când avem un mic accident și cei care par să avem oase de oțel și rezistente . 

     Cu toate acestea, așa cum unii dintre noi știu, ruperea unui braț sau a unui picior este o experiență oribilă. Din cauza durerii constante, precum și a disconfortului de a fi nevoit să purtați un ghips.

   Un grup de ingineri din Chicago a decis să ușureze viața oamenilor care își rup brațele și au venit cu un nou design pentru o proteză. Este chiar rezistentă la apă, deci nu mai trebuie să faci un duș cu o pungă de gunoi peste ea! 

    Un startup din Chicago, numit Cast21, a analizat problemele turnărilor din ipsos. Jason Troutner, inginerul de proiectare biomedicală Ashley Moy, și inginerul electric Justin Brooks, toți de la Universitatea din Illinois, au venit cu un turn respirabil, mai igienic, rezistent la apă, care poate fi montat în aproximativ 10 minute, folosind rășină lichidă care se întărește și stabilizează osul.  Una dintre persoanele reprezentante ale companiei a declarat că „…cele mai mari provocări și, de asemenea, cele mai mari emoții cu care ne confruntăm în timpul procesului nostru de proiectare și inginerie dezvoltă ceva complet nou cu care nimeni nu a mai văzut sau a lucrat până acum. ”

    Reprezentantul companiei a dezvăluit, de asemenea, că compania Cast 21 se „extinde în mai multe teritorii și dezvoltă diferite linii de produse pentru a ajuta și mai mulți medici și pacienți”.

Sursa foto: cast21official

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult