Take a fresh look at your lifestyle.

15.000 de euro pentru case „verzi” – finanțare nerambursabilă

156

Lansat in premiera anul acesta, programul „Casa eficienta energetic” incearca sa eficientizeze energetic cat mai multe case din Romania. Ce se finanteaza concret prin acest program? Sisteme de incalzire, iluminat ecologic si sisteme de izolatie. Asta inseamna ca oamenii isi vor putea cumpara prin program de la centrale pe peleti, ferestre izolante, pana la leduri sau panouri solare.

Este un program prin care se poate finanta pana la 15.000 de euro pentru o locuinta. Romanii care il vor accesa vor putea sa isi eficientizeze energetic locuintele, fie cumparand doar o categorie de sisteme sau toate tipurile de tehnologii care sunt prinse in finantare. Programul se va adapta la ceea ce ii lipseste fiecaruia .

37 de metri pătraţi de panouri solare şi un sistem inteligent de încălzire şi ventilaţie. Asta face ca o casă din Ilfov să poată funcţiona doar cu soare.

Pentru toată energia electrică pe care o produce în plus, primeşte bani. Costurile totale de construcţie au fost cu 30% mai mari decât pentru o casă normală.

 Acest program se speră se demareze anul acesta, prin fondurile Ministerului Mediului.

Principiul de eligibilitate este simplu: primul venit, primul servit.

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult