Take a fresh look at your lifestyle.

Prima piscină din lume cu vedere 360 grade, pe un zgârie-nori, în Londra; intrarea și ieșirea se face cu un submarin

57

Potrivit site-ului www.brightfeed.net, piscina este creaţia celor de la Compass Pools, un producător britanic, şi va avea o capacitate de 600.000 de litri, fiind construită pe acoperişul unui hotel de 55 de etaje.

Practic, piscina va acoperi întreg acoperişul hotelului având pedeaua şi pereţii transparenţi pentru a oferi o panoramă a Londrei şi o vedere în interiorul hotelului, aflat dedesubt. Intrarea şi ieşirea din piscină ar urma să fie realizate cu ajutorul unui submarin pe care se află o scară în spirală rotativă. Aceasta se va ridica de la baza piscinei în momentul în care un înotător va dori să intre sau să iasă din apă.

Datorită faptului că apa din ele curge peste una sau mai multe margini, creând un efect vizual care oferă o senzaţie de nemărginire a apei, aceste adevărate bijuterii ale design-ului au fost botezate și piscinele infinite(infinity pools), astfel că acest hotel cu 55 etaje va fi primul care va oferi senzațiile tari create de o panoramă full – 360 de grade.

foto via Compass Pools

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult