Conexiunea cu pământul prin împământare

Publicat în categoria Natură

1.302 vizualizari

Cred că toți avem amintiri cu noi când eram mici și obișnuiam să alergăm desculți fiind mult mai rezistenți decât acum. Ne jucam prin ploaie, și ne dădeam cu sania atât de înghețați că dacă primeam un bobârnac peste nas, se spărgea, însă nu părea să ne deranjeze asta, sau faptul că eram uzi la picioare. Cu toții ne amintim de vremurile acelea cu drag.

Între timp, am devenit mai reținuți la toate acestea, spunând că suntem sensibili, pentru că ”am mai îmbătrânit”. Deși am început să spunem asta cu zeci de ani înainte ca vârsta să ne confirme acest lucru, fără să ne întrebăm de ce, sau ce este diferit acum.

Mereu auzim de conexiunea cu natura de care stresul cotidian și lipsa timpului, ne-au privat. Însă nu foarte des, am înțeles că în spatele acestor legături, mai puțin vizibile, chiar există rezultate concrete și benefice. Cred că putem citi sute sau mii de cercetări făcute, care să ateste acest lucru, privit și analizat prin mii de moduri, aducând același rezultat.

Nu mai este un secret faptul că noi suntem și funcționăm pe bază de energie, împreună cu orice lucru care are propriul câmp. Ceea ce tocmai am spus, afirmă faptul că și natura, animalele, lucrurile și noi avem energie. Suntem interconectați energetic, și legați strâns de fluxul energetic al Pământului, de la care ne încărcăm.

S-a descoperit că în mijlocul tălpii, avem un punct prin care ne putem conecta cu Pământul, și încărca de la el. Acest punct în acupunctură este cunoscut ca Rinichi.

Dr. Oschman afirmă că: ”Aceste distrugeri nu au fost destinate să aibă loc, dar au loc pentru că ne-am deconectat de la pământ prin punerea de cauciuc și de material plastic între picioarele noastre și pământ.”

Mersul desculți ne ajută la încărcarea cu electoni care vă vor fi disponibili oricând va fi nevoie de ei, în cazul unui traumatism, sau în orice punct în care un radical liber s-ar putea forma. Se pare că pe lângă acest efect, mersul fără încălțăminte are efecte distructive asupra problemelor cardiovasculare care sunt motivul principal în lume, pentru cele mai multe decese. De asemenea ajută ca celulele roșii să aibă o încărcătură mai mare pe suprafața lor, care le depărtează una de cealaltă și face ca sângele să fie mai puțin vâscos, astfel cu șanse mai mici în dezvoltarea unor cheaguri, scăzând tensiunea arterială, inflamațiile și ajută pielea. Tălpile ajută foarte bine la a face legătura cu fiecare părticică din corp, deci haideți să ne conectăm la propriu, cu natura, prin împământare, pentru buna noastră funcționalitate.

 

pxlshot_concurs-foto-roman-descult-zaharia-stancu-41400_revision_0_small

img_9914-1024x683

 

 

 

 

 

Sursa: ceicunoi.wordpress.com

Sursa Foto: PxlShot.ro, LILU.MD, mnn.com

Din aceeasi categorie:

  • Despre ciuperci
  • Efectul muntelui asupra organismului uman
  • Bondarii sunt mai inteligenți decât se credea