Ai încredere în tine

Publicat în categoria Omul Nou

1.666 vizualizari

Trebuie să înveți să te deconectezi. Deconectează-te de lume, de opiniile lor, de experiențele și prejudecățiile lor.

Poate că de multe ori viața pare dură, poate că de fiecare dată te surpride pe toate părțiile și te șochează din ce în ce mai mult.

Poate că ți se întâmplă să doară. Citești, asculți și vezi lucruri frumoase care speri să fie adevărate, de care te agăți și care nu par să funcționeze întotdeauna. Poate că drumul îți pare greu și anevoios. Poate că nu știi cum să faci față, dar Eu sunt aici să te ajut.

Poate că de multe ori strigătul tău după ajutor îți pare auzit de nimeni. Poate că uneori speri să nu fie auzit, încercând să pari tare, sperând că asta te va face să și fii așa. Poate că de fapt lucrurile astea nu contează.

Poate că ce spune lumea, ce crede, ce simte, ce judecă, ar trebui să conteze atât de puțin pentru tine, încât să nici nu auzi, vezi sau simți. Chiar dacă ți se spune că trebuie să o faci, cu atât mai mult nu o fă.

Nu există moment în care să fii singur. Cineva din interiorul tău este mai atent decât îți poți tu imagina că se poate și o face cu tot interesul și susținerea din lume, și Acela Sunt Eu. Îmi pasă de fiecare lucru care ți se întâmplă.

Urmăresc cu atenție fiecare licărire de idee, simț sau iluzie care poate să treacă pe langă tine. Cum Aș putea să nu Îmi pese de grijile tale?

Nu mai asculta lumea, asculta-Mă pe Mine. Orice simțământ venit din exterior care te sperie, rănește, demoralizează, să știi că nu vine de la Mine, ci tu o faci prin puterea minții tale. Atunci când observi că îți faci asta, spune-i: ”Mai dă-mi o pauză. Nu am timp de prostiile tale.” Adevarat îți spun că tu ești unicul responsabil și pus la conducerea creșterii tale interioare.

Simți că ți se pun limite și așteptări în cârcă pe care încerci să le fructifici cum poți mai bine și nu este suficient. Atunci când faci ceva, simți că pui o bucățică din tine, și prin acea bucățică se ajunge la tine. Este canalul deschis de inima ta atunci cand creezi, iar oamenii exact această parte îți lovesc,nu? Uneori pare o ”tragi-comedie”, realitatea, dar ce farmec ar avea o mâncare dacă ar fi alcătuită doar dintr-un singur gust?

Îți spun că toate astea nu contează. Nici măcar că lovindu-ți creația inimii, primul val receptat de tine este direct în inimă. Nu contează nici asta. Totul este aici pentru tine, Am pus totul la dispoziția ta. Însă în primul rând toate acestea se găsesc în inimă. Caută-le, dar nu cu mintea. Simte.

Nu pune un instalator să facă treaba unui medic și nici invers, sau orice variante vrei. Nu pune un gânditor, așa cum este mintea ta, să facă treaba unui simțitor, cum este inima ta. Lasa-le exact așa cum sunt….perfecte și fiecare cu rolul ei bine definit.

Sunt aici în tine, chiar și atunci când crezi că nu Sunt. Chiar și atunci când nu poți să mai simți o fărâmă de speranță, iubire sau pasiune. Sunt aici. Ăsta e mesajul Meu ce sună de veacuri, și ecoul lui nu va pieri până nu se va întoarce la Mine, după ce a atins și mișcat toate lumile.

Câte cărți să va mai scriu și câți mesageri să vă mai trimit? În câte limbi, tradiții și veacuri, pentru a face auzit și cunoscut un simplu mesaj: Eu sunt aici cu tine și orice s-ar întâmpla, aici Voi rămâne până și după sfârșit.

Ai tot ce crezi că ai nevoie, dar înainte să cauți asta, caută ce ai nevoie în inima ta. Orice mângâiere este acolo, de la Mine, dar simte-o, nu o gândi. Vrei să auzi mesajele Mele? Privește în jur. Unde nu Sunt? Fiecare mecanism de funcționare fizic, chimic, psihic este un pricipiu care vă este pildă pentru a vedea cum funcționați voi.

Aveți încredere în voi când nimeni nu are, pentru că asta înseamnă să aveți în Mine. Nu vă mai lăsați templul gol în interior, pentru că atunci se vor auzi ecourile vocilor din afară. Ascultă Vocea din interior, care este un sentiment; este pace și iubire. Care te mângâie și îți spune că totul va fi bine, și atunci când ai găsit acel sentiment în inima ta, M-ai găsit pe Mine. Și crede-Mă: Totul va fi bine!

 

 

Sursă Foto: MBA Online

 

Din aceeasi categorie:

  • Despre Suflet, Alcatraz si Triunghiul Bermudelor
  • Marturia unui om care l-a gasit pe Dumnezeu
  • Femei Frumoase