Take a fresh look at your lifestyle.

Crede in Dumnezeu, dar priponeste-ti camila!

0 1.582

Poveste despre incredere cu o camila

Un maestru calatorea cu unul dintre discipolii sai. Sarcina discipolului era sa aiba grija de camila. Au ajuns noaptea obositi la un caravanserai.

Discipolul trebuia sa priponeasca camila, dar nu s-a deranjat, a lasat camila afara.In schimb s-a rugat. I-a spus lui Allah: „Ai grija de camila” si a adormit.

Dimineata camila disparuse – fusese furata sau plecase singura sa rataceasca.

Maestrul a intrebat: „Ce s-a intamlat cu camila? Unde e camila?

Discipolul a raspuns: „Nu stiu, intreaba-l pe Allah, fiindca lui i-am spus sa aiba grija de camila. Eram atat de obosit, incat am adormit imediat, asa ca nu stiu.Nu eu sunt raspunzator, fiindca i-am spus lui, si foarte clar! Nu se putea sa nu inteleaga. De fapt, nu i-am spus doar o data, i-am spus de trei ori. Tu mereu spui „Ai incredere in Allah”, asa ca am avut incredere. Acum nu te uita suparat la mine”.

Maestrul aspus: „Ai incredere in Allah, dar mai intai priponeste camila – fiindca Allah nu are alte maini decat ale tale.

Extras din: Osho – Increderea, o directie, nu o destinatie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult