Take a fresh look at your lifestyle.

De ziua ta!

409

Fie sa ai forta necesara sa poti vedea ca drumul sinelui tau autentic ti se aseaza la picioare sub forma unui covor de flori parfumate, sa poti inchide pentru cateva clipe vuietul mintii pentru a putea auzi universul cum iti sopteste la ureche, sa poti sa treci peste reteaua de dorinte, vise si credinte pentru a putea sa vezi mai departe de realitatea imediata si astfel sa poti pasi pe drumul care te duce spre fericire. 

Drumul e usor atunci cand cel care merge pe el se abandoneaza drumului, atunci cand mergi ca si Brancusi fluierand, abandonat credintei ca ceea ce trebuie sa se intampla se va intampla, atunci cand intreaga ta forta este canalizata spre parcurgerea drumului si nu spre incercarea de a-l schimba. Uneori putem sa alegem o potecuta, alteori drumul sperpuieste numai intr-o directie si nu e nicaieri altundeva unde sa putem merge, ce rost are sa ne irosim energia necajindu-ne ca drumul nu are decat un sens? 

Nu e mai intelept sa ne investim toate puterile pentru a merge mai departe, sa ne bucuram de peisaj, sa dansam pe drum, sa ne dam voie sa fim noi si nu iremediabil altii…acei altii care am invatat sa fim demult, pe cand inca inaintam de-a busilea si ne uitam tematori in ochiii mamei atotputernice si atotstiutoare?

 Nimeni nu stie raspunsurile pe care le cauti, degeaba urmezi drumul care i-a facut nefericiti pe atatia inaintea ta pentru ca le-a fost vandut ca si tie ca reteta a fericirii. Adevarul este doar in tine si este numai al tau.

Poate ca e momentul sa ne oprim si intr-un exercitiu de imaginatie inedit sa ne gandim cum ar fi viata noastra daca am accepta ca reteta fericirii incetatenita de veacuri nu functioneaza…ca poate ca a fost o reteta de viata dar cei care au inventat-o aveau cu totul altceva in minte decat fericirea, si cand zic asta nu ma refer la o teriorie a conspiratie despre manipularea maselor ci, la o simpla nevoie, umana de securitate, de cunoscut, dintr-o lene metafizica de a inventa ceva mai bun.

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult