Take a fresh look at your lifestyle.

Disciplina transcendentei

65

“Oamenii traiesc intr-o lume foarte egocentrica. In consecinta, daca sufera, nimeni nu este de vina cu exceptia lor insisi pentru ca toate lucrurile minunate care se intampla in viata ti se intampla atunci cand nu esti “cineva”, atunci cand nu esti lacom, atunci cand esti gata sa imparti.

Dragostea vine atunci cand esti gata sa impartasesti cu o alta fiinta. Adevarata rugaciune este atunci cand esti gata sa impartasesti cu existenta. Meditatia se intampla atunci cand esti gata sa impartasesti cu existenta. Frumusetea apare atunci cand esti gata sa impartasesti cu o floare sau cu o stea sau cu o pasare.

Atunci cand impartasesti apare frumusetea, apare adevarul, apare fericirea. Atunci cand aduni, atunci cand traiesti numai pentru tine insuti, nu traiesti cu adevarat.Sa traiesti numai pentru tine insuti inseamna sa traiesti intr-un mormant. Daca vrei sa traiesti incepe sa impartasesti din ce in ce mai mult, fii mai putin lacom si viata va incepe sa ti se intample din ce in ce mai mult. Viata este o mare impartasire.”

Text: Osho din “Dancing in the breese” tradus de Anand Haridasi

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult