Take a fresh look at your lifestyle.

PO(Vestea Bună) a zilei de AZI: Doi bătrâni din țări vecine se întâlnesc zilnic la graniță doar pentru a-și spune „te iubesc”.

224

PO(Vestea Bună) a zilei de AZI: Doi bătrâni din țări vecine se întâlnesc zilnic la graniță doar pentru a-și spune „te iubesc”.

Motto: ,,Viața mea amoroasă e oribilă. Ultima dată când am intrat într-o femeie a fost când am vizitat Statuia Libertății”. (Woody Allen)

Într-un tumult de vești proaste, în plină pandemie de coronavirus, apare această poveste menită să ne limpezească sufletul, să ne dea speranță și să ne aducă o fărâmă de tihnă. „Dragoste în vremea holerei”, a celebrului Gabriel García Márquez, se rescrie acum în vremea coronavirusului, la granița dintre Germania și Danemarca. Doi octogenari din țări vecine se întâlnesc în fiecare zi la graniță, pentru a-și spune „te iubesc”, și pentru a-și trăi povestea așa cum impun vremurile: la distanță de 1,5 metri unul de celălalt, dar cu sufletele lipite. Ambii, văduvi de mult timp, s-au întâlnit acum doi ani și s-au descoperit suflete-pereche, scrie celebra publicație welt.de. De atunci, nimeni n-a mai putut să îi despartă, mai puțin temutul COVID-19, care a pus un zid în fața lor pe 14 martie, atunci când Danemarca și-a închis granița cu Germania. Stau la poveşti ore întregi, beau împreună cafea adusă în termos, îşi împart biscuiţii şi iau prânzul împreună, gătit de Inga şi adus la pachet. Singurul neajuns? Acela că nu se mai pot îmbrățișa, însă sunt amândoi optimiști că dragostea în vremea coronavirusului va rămâne curând doar amintire și că își vor putea relua viața lor simplă, liniștită și plină de dragoste.
”Pot să-mi nimicească trupul, dar nu-mi pot distruge Sufletul. Căci cu el, îmi port Femeia Interioară…”, spunea cândva un Înțelept pe vremuri, într-o epidemie de holeră…O Iubire dincolo de cuvinte…

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult