Take a fresh look at your lifestyle.

Propaganda fricii iti scade vibratia

0 900

Preaiubitilor,
Vă salutăm cu imensă bucurie în Inimile noastre și în Cunoașterea divină că fiecare dintre voi este exact în locul în care trebuie să fie în acest moment. Voi toți trăiți în conformitate cu planul divin cu care ați fost de acord înainte de a fi întrupați în viața fizică actuală. Cei mai mulți dintre voi care citiți acest mesaj nu faceți încă ceea ce sunteți aici să faceți. Veți primi instrucțiuni atunci când ați terminat pregătirile necesare pentru a vă deplasa în rolul vostru stabilit. Veți deveni conștienți de acest lucru într-un fel sau altul atunci când a sosit timpul. Pentru aceia dintre voi care vă îndoiți pentru că știți că timpul nu există în tărâmul nostru, asta nu înseamnă că nu suntem capabili să vă percepem creșterea și dezvoltarea din percepția voastră asupra timpului. Înțelegem importanța pe care o acordați timpului și, prin urmare, am dori să clarificăm modul în care depășim această dimensiune numită timp pentru a vă ajuta într-un mod mai ușor.
Timpul este, din perspectiva noastră, o construcție liniară care nu servește expansiunii în care vă deplasați cu toții, deoarece această extindere nu poate fi măsurată în niciun moment. Ori de câte ori mediumii, inclusiv acesta, se referă la timp într-un mesaj primit, asta se bazează pe proiecția noastră asupra unei anumite linii temporale. Preaiubiților, există, în orice moment, mai multe linii temporale. Cel pe care mediumul îl preia nu este neapărat cel care se va manifesta în realitatea voastră. Prin urmare, de cele mai multe ori, vom oferi un interval de timp fluid, adică 3 până la 6 luni, 1 până la 2 ani, 5 până la 10 ani etc. Cu toate acestea, niciuna din aceste linii temporale nu se poate realiza dacă există o dinamică care accelerează sau decelerează o linie temporală sau dacă survine o expansiune în gândirea umană care face ca această linie temporală să fie depășită.
Accelerarea voastră curentă în conștiință sare în mod constant peste linii temporale, iar echivalentul ar fi… ca atunci când săriți peste clase la școală. În ciuda a ceea ce se întâmplă în unele locuri și a mediatizării aproape constante a acelor lucruri care reflectă conștiința inferioară, totuși, mulți dintre voi sunteți „atinși” în moduri subtile și mai puțin subtile, de emisiile coronale, de influența angelică și comunicațiile interstelare. Toate acestea sunt pentru a susține expansiunea oamenilor treziți și conștienți de realitatea absolută. Cu cât vă ridicați vibrațiile și vă expansionați Conștiința, cu atât deveniți mai puțin afectați de evenimente jos vibratorii.
Vă sfătuim să evitați știrile care simțiți că vă coboară vibrațiile. Asta nu pentru că nu vrem să fiți informați sau conștienți de ceea ce se întâmplă în lumea voastră. Ci pentru că marea majoritate dintre voi nu dețineți în prezent vibrația necesară pentru a menține echilibrul energetic atunci când vă confruntați cu crimele în masă, epidemiile, hărțuirea sexuală, abuzurile sau orice lucru care devalorizează viața la scară umană. Există atât de multă distrugere în masă a multor alte forme de viață, care este la fel de tragică, dar în cea mai mare parte nici măcar nu apar la știri. Preaiubiților, suntem cu voi în această Călătorie pe care o numiți Viață în atât de multe feluri pentru a vă susține Trezirea la Sinele vostru Divin.
Când ajungeți să trăiți în așa fel încât să vă puteți menține în Inima voastră pentru a vindeca aceste atrocități prin integritate, imparțialitate, fără a vă supăra, a da vina sau a vă simți lipsiți de putere, veți fi capabili să urmăriți știrile fără să vă scurgă de energie sau să vă coboare vibrațiile. În acest sens, vă cerem să observați, să fiți martori la momentele când nivelul violenței, al corupției, al scandalurilor și al deceselor inutile pare să se diminueze sau să se amplifice. Acest lucru se întâmplă tot timpul dar în loc să se mediatizeze reducerea nivelului de criminalitate, cele mai multe canale de știri preferă să prezinte știri jos vibraționale bazate pe statistici vechi în loc să raporteze ceva înălțător, expansiv, pozitiv.
Ceea ce vă sugerăm este ca pur și simplu să opriți televizoarele sau să nu dați pe niciun canal de știri pentru câteva zile sau o săptămână. Veți fi în continuare informați în alte moduri. Vă recomandăm să vă evaluați nivelul de stres și bunăstarea generală în ultimele zile în care ați urmărit știrile. Faceți o pauză de la știri și apoi evaluați-vă din nou și credem că vă veți simți în mod considerabil mai puțin stresați și cu un sentiment mai mare de bunăstare. Singurii oameni cărora nu li se va aplica acest lucru sunt cei ai căror mijloace de subzistență depind de faptul că acordă atenție știrilor de ultimă oră.
Vă puteți folosi timpul liber într-un mod mai constructiv decât a urmări știrile, adică participând la un curs, petrecând timpul cu cei dragi, mișcându-vă corpul, relaxându-vă, plimbându-vă în natură, odihnindu-vă, făcând ceva creativ sau orice alte activități care susțin viața mai mult decât expunându-vă mintea, corpul și spiritul la nivelul de epuizare al energiei care apare, de obicei, atunci când urmăriți știrile.
Pe măsură ce avansăm împreună în călătoria voastră, veți deveni mai conștienți de prezența și asistența noastră. Vrem să conștientizați importanța menținerii vibrațiilor înalte, deoarece acest lucru vă va ajuta foarte mult în schimbările ce vor urma. Nu ne dorim să dormiți în timpul schimbărilor. Vă încurajăm să vă dezvoltați propriul nivel de discernământ despre ceea ce se întâmplă acordându-vă la corpul vostru energetic și permițându-i să vă informeze astfel încât să nu mai fiți atât de ușor influențați de propaganda fricii ce este dezlănțuită. Preaiubiților, vă iubim enorm și vom continua să facem acest lucru întotdeauna. Nu sunteți niciodată singuri. Vă încurajăm mereu să stați liniștit și să ne cereți să împărtășim mesajele cu voi. Suntem întotdeauna la dispoziția celor care aleg să se conecteze cu noi. Ar putea fi necesare câteva ședințe pentru a vă acorda sau a primi mesajele noastre. Să știți că sunteți demni de atenția și comunicarea noastră. Cu cât practicați mai mult, cu atât crește conexiunea și comunicarea. Stați liniștiți. Stați în tăcere. Strângeți recompensele.
Și așa este.
Colectivul Ghizilor
Joi, 8 Martie 2018, prin Salena Migeot
Traducere: NoRo
Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult