Conversații cu Dumnezeu.

Publicat în categoria Maeștri

3.420 vizualizari

 

„-Bucură-te de tot! Nu avea nevoie de nimic!

-Tuturor ne place să simțim că cineva are nevoie de noi.

– Atunci opriți-vă de la a mai simți astfel. Să vă facă plăcere, în schimb, să simțiți că nu e nevoie de voi- pentru că cel mai mare dar pe care-l puteți da cuiva este forța și tăria de a nu avea nevoie de voi, de a nu avea nevoie de voi în nicio privință!”

Conversații cu Dumnezeu, Neale Donald Walsch.

 

Neale Donald Walsch este un mesager spiritual contemporan, care reușește să ne atingă sufletele, cu ajutorul cuvintelor sale și ale lui Dumnezeu într-un mod profund.

El trăiește  în Oregon, Statele Unite, împreună cu soția sa, alături de care călătorește prin lume, pentru a duce mai departe mesaje spirituale.

Pe vremuri, Neale era foarte supărat pe el, pe oameni, pe experiențe, pe Dumnezeu, așa că într-o zi, pur și simplu s-a așezat la birou, și a scris o scrisoare. Cuvintele, toate dezamăgirile lui, întrebările, toate,  îi erau adresate lui Dumnezeu.. și deodată, răspunsurile au început parcă să fie scrise singure.. Dumnezeu i-a vorbit lui Neale cu ajutorul stiloului său.. așa că o poveste frumoasă urma să înceapă, și o prietenie urma să fie legată.

După cum spune Neale, această carte este un document extraordinar. Este un mesaj de la Dumnezeu, dar nu acela cu care suntem toți obișnuiți..cel pe care ni-l prezinta biserica, Dumnezeul de care să ne fie frică..nu. Dumnezeu din această carte este prietenul tău nonconformist, care te îndeamna să scapi de limite, de prejudecăți, care ne sugerează o revoluție socială, sexuală, educațională, politică, economică și teologică la nivel planetar. Este un Dumnezeu care ne explică ce este liberul arbitru și ne învață că este darul lui cel mai de preț pentru noi. Ne spune că el nu ne judecă pentru acțiunile noastre, nu ne pedepsește..deodată este prietenul nostru cel mai bun…și știe atât de multe, încât este o plăcere să îl asculți vorbind..și mai presus de toate, este și glumeț !

Cartea aceasta ne învață să creăm o lume mai bună, să ne creăm pe noi, cu aspirații către cea mai bună variantă. Este ca o luminiță care îți arată ușacea bună.

Conversația în sine este o provocare.”Provocarea de a fi mai bun, provocarea de a fi Sursa unei lumi în care mânia, invidia josnică, disfuncția sexuală, nedreptatea economică, bufoneria educațională, inegalitatea socială și secretomania politică, precum și jocurile puterii, nu vor mai face niciodată parte din experiența umană. Cuvintele acestei cărți sunt înălțătoare, deoarece oferă speranța că toate acestea sunt posibile. Putem oare crea cu adevărat o astfel de lume?”

Dumnezeu, cu ajutorul lui Neale Donald Walsch ne învață  că tot ce avem de făcut este să alegem cu adevărat să creăm o lume mai bună, o mai bună variantă a noastră!

„Conversații cu Dumnezeu” este o trilogie…. și o recomand cu drag! Este cu adevărat o carte care schimbă percepții!

Tot ce trebuie să faci, este să alegi!

 

Din aceeasi categorie:

  • Krishnamurti – profetul libertăţii
  • Antonio Villoldo - Șamanul modern
  • Bruce H. Lipton - Maestrul între Biologie și Spiritualitate