Bruce H. Lipton – Maestrul între Biologie și Spiritualitate

Publicat în categoria Maeștri

2.165 vizualizari

„Natura se bazează pe ARMONIE. Ca atare, asta înseamnă că, dacă vrem să supravieţuim şi să devenim mult mai naturali, atunci trebuie să înţelegem că asta se poate face, de fapt, numai prin cooperare și nu prin competiție. Prin intermediul conștiinței, mințile noastre au puterea de a schimba planeta și chiar pe noi înșine. A sosit vremea să ținem seama de înțelepciunea populațiilor indigene antice și să ne canalizăm conștiința și spiritul către a avea grijă de Grădina Edenului și nu către a o distruge.”, afirmă reputatul biolog și om de știință, Bruce H. Lipton.

Bruce Lipton oferă noi perspective și o înțelegere nouă în ceea ce privește interfața dintre organismele biologice și mediu, dar și influența gândului, a percepţiei și a conștienței asupra subconștientului, asupra expresiei potențialului de vindecare al corpului nostru. Cercetările revoluționare ale dr. Lipton au descoperit verigile lipsă dintre biologie, psihologie și spiritualitate.
Bruce Lipton este om de știință și filosof deopotrivă; om de știință, deoarece ne oferă uneltele cu care să ne modificăm conștiința culturală și filosof, pentru că ne zdruncină credințele despre însăși natura realității pe care o percepem. Astfel, ne ajută să ne creăm propriul viitor.
Prin uimitoarele sale cercetări, dr. Bruce Lipton ne oferă o știință nouă și mai conştientă, a dezvoltării şi transformării omeneşti. În loc să fie limitată de constrângerile genetice sau biologice cu care a fost programată să trăiască, acum omenirea are în faţă un mod de a-şi dezlănţui adevăratul potenţial spiritual, cu ajutorul unor simple credinţe transformate, sub îndrumarea «mâinii blânde şi iubitoare a lui Dumnezeu». Dr. Lipton demonstrează, din punct de vedere ştiinţific, că mintea este mai puternică decât medicamentele, în ceea ce priveşte recuperarea sănătăţii. Informaţiile oferite de el dezvăluie că sănătatea este o responsabilitate, mai degrabă decât ceva care ne face victima genelor. Bruce Lipton ne furnizează veriga lipsă dintre modul în care era înţeleasă biomedicina în trecut şi bazele vindecării energetice din viitor. Perspectivele sale complexe sunt exprimate într-o formă uşor de înţeles, cu un stil care se potriveşte omului de ştiinţă şi publicului larg, în aceeaşi măsură.

Cărți scrise de Maestrul Bruce Lipton:

– ,,Biologia credinţei” este o lectură obligatorie pentru oricine care este interesat de sănătate, de bunăstarea speciei şi de viitorul vieţii omeneşti. Implicaţiile perspectivelor subliniate au potenţialul de a schimba lumea, aşa cum o cunoaştem noi. Concluziile lui Bruce Lipton – şi modul concis în care le exprimă – sunt dovada genialităţii sale absolute. (Gerard W. Clum, D.C. Preşedinte, Colegiul de chiropractlcă Life, West)
– ,,Efectul de Lună de Miere” , sau știința de a crea Raiul pe Pământ
– ,,Evoluție Spontană” , sau viitorul nostru pozitiv și modul de a ajunge la el, din punctul în care ne aflăm.

Iată câteva din briliantele idei exprimate de Maestru Bruce H. Lipton:

-,,Lecțiile învăţate de la celule: Cred că celulele noastre nu ne învaţă numai despre mecanismele vieţii, ci şi despre cum să trăim o viaţă împlinită şi plină de abundenţă. Sunteţi o comunitate în care conlucrează aproximativ 50 de trilioane de cetăţeni unicelulari. Aproape toate celulele care formează corpul omenesc sunt asemenea amoebelor – organisme individuale, care au dezvoltat o strategie în cooperare, pentru supravieţuire.”
-,,De o parte a liniei se află o lume definită de neodarwinism, în care viaţa e descrisă ca un război fără sfârşit între nişte roboţi biochimici care se luptă. De cealaltă parte se află „noua biologie”, care descrie viaţa ca pe o călătorie în cooperare, a unor indivizi puternici, care se pot programa pe ei înşişi, astfel încât să creeze vieţi pline de bucurie. Atunci când vom trece peste această linie şi vom înţelege cu adevărat Noua Biologie, nu vom mai dezbate nervoşi rolul educaţiei şi al naturii, ,,pentru că ne vom da seama că mintea deplin conştientă taie şi cartea educaţiei, şi pe cea a naturii. Şi mai cred că vom fi martori la o schimbare de paradigmă a omenirii, la fel de profundă ca atunci când unei civilizaţii bazate pe conceptul unei lumi
plate, i-a fost prezentată realitatea unei lumi rotunde.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceeasi categorie:

  • Krishnamurti – profetul libertăţii
  • Conversații cu Dumnezeu.
  • Antonio Villoldo - Șamanul modern