Scrisoare catre fiinta interioara

Publicat în categoria Spiritualitate

13.625 vizualizari

Te iubesc, te iubesc foarte mult desi, trebuie sa recunosc ca nu te cunosc prea bine. Intr-un fel am stiut intotdeauna ca existi, am sperat si in acelasi timp nu am indraznit sa cred ca poti fi atat de frumoasa. Esti toata delicata. Plutesti cu atata gratie. Esti inefabila. Sunt de-a dreptul fascinata de plutirea ta, de felul in care doar ESTI si asta este de ajuns. E suficient SA FII ca sa fii cu toata fiinta, cu toate adjectivele tale. Esti o lume in miniatura, esti particula dinaintea Big Bang-ului. TOTUL ESTE IN TINE SI NU TREBUIE SA FACI NIMIC PENTRU ASTA! Tot ce trebuie sa faci este sa intinzi mana si sa iei, cu delicatete, cu dragoste. Toate nefacutele sunt deja facute in tine.

Draga fiinta interioara, te iubesc, culorile tale sunt magnifice, atat de senzuale, atat de vibrante. Esti si nu esti in acelasi timp. Transparenta ta este total impresionanta.

Toate acestea SUNT EU. Este ireal de frumos!

Faptura interioara, universul universurilor impachetat de 13 ori in tot atatea dimensiuni spiralate, tot ce trebuie sa fac este sa te asez la locul care ti se cuvine, loc de cinste. Trebuie sa te asez in centrul fiintei mele (acolo unde de fapt ai fost intotdeauna) si sa TE IUBESC, SA TE ONOREZ, sa TE MENTIN IN CONSTIINTA si NICIODATA SA NU TE MAI PIERD DIN VEDERE!

dana the buddha

Sursa foto: corechakra.com

Din aceeasi categorie:

  • Cele 10 non-porunci ale lui Osho
  • Rugaciune catre Mama Pamant
  • Charlie Chaplin Marele Dictator - mai actual decat oricand