Take a fresh look at your lifestyle.

Hotel în cosmos

48

   Un lucru care în trecut era de domeniul visului acum este mai aproape ca niciodată de realitate. V-ați saturat de concedii la mare și la munte, v-ați plictisit de unele locuri în care a-ți fost de multe ori? În anul 2025 puteți experimenta un concediu alături de cei dragi în…spațiul cosmic!

Mai exact, la hotelul Von Braun Rotating Space. Prin acest proiect, turiștilor le este oferită opțiunea de a alege să călătorească în spațiu, în următoarea vacanță, dar nu mai devreme de 2025. ,, E la fel ca atunci când își aleg să plece în croazieră sau la Disney World”, a declarat Tim Alatorre, arhitectul hotelului, potrivit site-ului  robbreport.com.

   Hotelul spațial va avea o structură rotundă, rotativă având 200 de metri în diametru; se va crea astfel o forță gravitațională asemănătoare celei simțite pe lună. ”Stația hotelieră” va avea 24 de module individuale, echipate cu sisteme de suport și spații de dormit. Fundația Gateway ,  care construiește hotelul, se așteaptă ca hotelul sa fie vizitat de cel puțin 100 de persoane pe săptămână. Mai mult, la capacitatea optimă, hotelul spațial va putea fi locuit de 400 de persoane. Investitorii spun că stația va avea aceleași servicii precum orice hotel de lux din New York, Tokyo sau Paris. În interiorul hotelului, clienții extravaganți vor putea găsi restaurante, săli de cinema, baruri și locuri în care vor avea loc concerte; cu alte cuvinte, evenimente care acum pot fi experimentate pe vasele de croazieră.

 Amatorii de senzații tari nu vor fi dezamăgiți; locația va folosi spații care sfidează legile gravitației; adică, turiștii se vor putea antrena pe un teren de baschet unde gravitația va fi foarte mică, vor putea face sărituri la trambulină sau vor putea face escalada în locuri special amenajate. Deja s-au făcut primele rezervări, că doar 2025 bate la ușă mâine, poimâine, nu-i așa?…

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult