Take a fresh look at your lifestyle.

Primul restaurant în care te distrezi fără…haine!

277

A fi dezbrăcat în public în Elveția nu este ilegal, atâta timp cât persoana în cauză nu este indecentă sau dezordonată . Absența legilor cu privire la a fi dezbrăcat în public poate duce la unele lucruri destul de libere, plăcute, neobișnuite și absolut ciudate, cum ar fi Festivalul din Zürich și Corpul Libertății, care prezintă actori goi care joacă pe străzile aglomerate ale orașului.

Orașul Basel este pe cale să vadă un alt astfel de eveniment , poate destul de ciudat pentru unii, sub forma unui restaurant în care poți veni fără haine. Atât clienții, cât și personalul vor fi îmbrăcați liber .Vestiarul din interiorul unității va servi scopul de a colecta hainele la intrare. Conform BZ – Zeitung für die Region Basel, aceeași locație a găzduit primul bar gay din Basel în 1974. Restaurantul popular a fost foarte cunoscut în anii 1990, dar a dispărut după apariția scenei de întâlniri online . Potrivit istoricului Peter Thommen „Elle et Lui” s-a închis în vara anului 2019 în urma unui incendiu .

În timp ce restaurantul este încă fără nume, este programat să se deschidă la sfârșitul acestei luni. Potrivit proprietarului, personalul lucrează deja, iar meniul este deja setat. Sigur, unii patroni vor vizita restaurantul pentru noutatea de a mânca într-o cameră plină de străini goi, dar alții ar putea frecventa locul pentru că se bucură de gătitul în stilul de acasă.

Alte țări au experimentat, dar nu au reușit în afacerea cu restaurante goale. Elveția va fi în cele din urmă cea care va reuși?

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult