Take a fresh look at your lifestyle.

Un post de poliţie din Paris, închis din cauza unei invazii de purici

36

Potrivit The Guardian , un post de poliţie din nord-estul oraşului Paris a fost închis după ce a fost invadat de purici, conform semnalelor date pe Twitter de un sindicat al angajaţilor din domeniu, care a calificat condiţiile de lucru din clădire drept „intolerabile”.

„Postul de poliţie rămâne închis până la noi ordine!”, se arată în anunţul afişat pe uşa clădirii situate în arondismentul al 19-lea al capitalei franceze.

Problema apărută în urmă cu peste o lună s-a agravat într-atât încât mai mulţi ofiţeri au fost muşcaţi de purici, potrivit radioului France Bleu Paris. Unii ofiţeri au dus purici şi acasă, a declarat Emmanuel Cravello, un reprezentant al sindicatului, pentru postul de radio.

Haios este și faptul că sindicatul poliţiştilor a transmis într-un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter că acel sediu se confruntă cu „o invazie de purici”, ceea ce face „intolerabile, de mai multe zile, condiţiile de lucru”.
Încă nu s-a elucidat enigma dacă nu cumva pisiciile stradale sunt sau nu la originea apariției misterioase a puricilor invadatori…

Cmentariile sunt închise

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Navigarea pe acest site reprezinta acceptul dvs. Acceptă Mai mult